Prinsessa Ruusunen

Tänään sain vihdoin valmiiksi toukokuussa aloittamani kranssin! Ehdin pyöräyttää puolet ruusuista ennenkuin kesätyöt alkoivat, sitten ei yhtäkkiä enää ollutkaan ylimääräistä aikaa yhtä paljon, varsinkaan kun emme ole oleskellet Vaasassa melkein yhtenäkään kesäviikonloppuna. Laskimme eilen että vietimme viimeksi viikonlopun täällä Rockperryn aikaan, ja siitä on jo kuukausi!

Eilen kuitenkin pomppasin jo ennen kahdeksaa sängystä vaikka oli vapaapäivä, ja ehdin imuroida, pestä pyykit sekä vanhoista ikkunanpokista valmistetun peilin, ja väkertää kranssin lähes valmiiksi ennenkuin E saapui töistä kotiin. Ilta meni peli-illassa tuttavilla, nelisen tuntia kului yhden Carcassone-matsin parissa, sillä otimme mukaan useita lisäosia. Tänään viimeinen ruusu löysi paikkansa, ja oon kyllä aika tyytyväinen! Joku pilkkuerotiikkaa harjoittava voisi väittää ettei se ole ihan symmetrinen, mutta mielestäni täydellisyys on tylsää, joten se on justhyvä näin!

4 thoughts on “Prinsessa Ruusunen

    • Kiitos! 🙂 <a href=" ”>Täällä näkyi olevan aika hyvin selostettu miten ruusu taitellaan! Valmiita pakettejakin saa kranssintekoon ostaa, jolloin ohjeet tulevat mukana. Paketteja, ja paperinarua erikseen, myydään ainakin Taito shopeissa, joita löytyy ympäri Suomea (Kokkolassa Kankurinkamari Mannerheiminaukiolla). Omaan kranssiini meni yksi 10 metrinen paperinaruvyyhti, pätkin paperinarun 75 cm pituisiin suikaleisiin, jotka puolitin pituussuunnassa niin että jokainen pala oli 4,5cmx75cm. Sitten vaan taittelemaan ja sitomaan valmiit ruusut kranssiin! Aika helppo valmistaa, ja kaunis lopputulos 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s